Tro det eller ei - Julebordsesongen 2019 nærmer seg!

Selv om sommeren så vidt er forbi så nærmer julebordsesongen seg med stormskritt. Skal du arrangere julebord for din bedrift anbefaler vi deg å begynne å tenke på dette allerede i september da det fort blir fullbooket i løpet av høsten. Vi vil gjerne hjelpe deg og din bedrift å arrangere tidenes jule- eller nyttårsbord!

Ta kontakt ​​for et uforpliktende møte.

Henvendelser sendes til marie@yoloevents.no

Bursdagsfest med tropiske vibber

I helgen arrangerte vi 60 års lag på en deilig takterrasse på Fornebu. Været var ikke helt på vår side, men det at solen ikke dukket opp stanset ikke oss fra å lage skikkelig fest!

Temaet for festen var tropiske sydhavsvibber. Vi valgte ut  noen friske, fargerike blomster og morsom dekor for å skape den rette stemningen. Det ble også brukt ledlamper langs veggene for å få den varme, solaktige gulfargen på en ellers regntung dag. Dekorfargene som gikk igjen var grønn, gul, oransje og rosa. På bordene brukte vi de fine apotekerflaskene fra nettbutikken vår (du finner de under borddekor “MYSTIC”).

Innleid kokk stod for servering av karibisk grillmat og spesialdesignede menyene ble presentert både på bardisken og på spisebordet for å gi gjestene oversikt over hva som servert. Maten ble servert i uformell stil der gjestene fikk mingle og sitte der de ville. Kveldens bartendere serverte smakfulle, moderne varianter av tropiske cocktails.

Kvelden ble rett og slett en kjempesuksess!

Spør oss gjerne om et uforpliktende idemyldringsmøte for din feiring eller firmafest, og nyt bildene fra kvelden under.

Nyt sensommeren med tre av våre favorittdrinker!

Endelig helg!

Her gir vi dere tre drinker som oppsummerer en nydelig, dog regntung, sommer. Hva er din favoritt?

PIÑA COLADA SMOOTHIE

Til to store (!) drinker trenger du:

  • En halv fersk ananas

  • To små begere kokosyoghurt

  • 2 dl ananasjuice

  • En håndfull knuste isbiter

  • Valgfritt: 2 shots hvit rom

For å få ordentlig smootiekonsisten så bør du fryse ned ananasen i forkant, eventuelt kjøpe de ferdigfryst. Rensk den halve ananasen og skjær den i små biter. Frys gjerne ned ananasen dagen i forveien, evt minst to timer før. Husk å spar en skive av ananasen til pynt!
Knus en neve isbiter i en pose, da blir det lettere å blande de i blenderen. Bland sammen alle ingrediensene og kjør de i blenderen til smoothien får en jevn konsistens.
Pynt med en ananastrekant og  nyt under en palme (eventuelt et bjørketre).

MOSCOW MULE

Vi skal ikke legge skjul på at vi har en stor forkjærlighet for alt som inneholder ingefær, spesielt når det kommer til cocktails. Ingefæren gir en litt sterk og varmende følelse, samtidig som det smaker himmelsk (og er visstnok veldig sunt! Win-win!)

DU TRENGER:

  • Gin, 45ml (vår favoritt er Hendrick’s<3)

  • Ingefærøl 60ml ++ (vi brukte med alkohol, men du kan også bruke uten)

  • Sirup, 15ml

  • Lime, all saften fra en halv lime

  • Mynte, 10 blader

For å lage denne drinken trenger du en shaker og et målebeger (men det funker også å ta det på slump og smake seg fram).

Mos forsiktig mynteblader, sirup og limesaft i en shaker med en muddler eller lignende.

Deretter heller du på gin og fyller shakeren med is. Rist shakeren forsiktig til drinken er kald (ca. 10 sekunder), og hell alt over i koppen. Vi har brukt en kopp i kobber som tradisjonelt brukes til moscow mule, den kan du forøvrig finne oppskriften på her. Den holder drinken kald og frisk, i tillegg til å se helt fantastisk kul ut!

Siste steg er å fylle opp med ingefærøl og røre godt med en lang skje. Her kan du gjerne smake deg frem litt selv, jo mer ingefærøl, jo mildere blir drinken.

Pynt med lime og mynte, og servér!

GRAPEFRUKT- OG AGURK COCKTAIL

DU TRENGER

  • Gin

  • Lime

  • Grapefrukt

  • Sirup

Press saften fra en halv grapefrukt (sil gjerne ut fruktkjøtt) og en halv lime i en shaker med is. Tilsett 1 ss sirup, 1 shot gin og en håndfull raspet agurk. Shake godt!

Hell alt over i et glass. Du kan toppe glasset med soda, eller fylle på med mer is og drikke den som den er. Pynt med revet agurk og en skive grapefrukt.

PS: tilpass mengden sirup etter hvor sur grapefrukten er, du kan også bruke sukkersirup som du lager selv.